Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Lämna synpunkter om programwebben

Vad tycker du som använder programwebben för administration av evenemang i Almedalsveckans officiella program. Vad är det som fungerar bra, som vi absolut inte får ändra på, och vilka funktioner saknar du idag? 

Fokus för oss är användarvänligheten för dig som som arrangör, hur systemet fungerar. Vi är medvetna om att systemet har förbättringspotential. Det vi vill veta är vad du tycker om de funktioner som finns idag, vad kan göras bättre? Vi vill även veta om det är några funktioner som du saknar.

Evenemangens innehåll, kopplat till samhällsfrågan, hänvisas till respektive arrangör och behandlas ej i denna förfrågan. 

Vi behöver din hjälp för skapa något som du tycker är bra. 

Säg vad du tycker

I frågorna nedan menar vi programwebben, den som du som arrangör använder för att ansöka om att vara med i det officiella programmet och den som du när du är besökare kan söka efter evenemang (ej inloggat läge), när vi säger det officiella programmet.

Var gärna specifik när du förklarar dina synpunkter nedan så vi förstår vad det är du syftar på och hur du använder systemet.
Vad fungerar bra när du använder programwebben för ansökan till det officiella programmet?
Vilka funktioner kan vi förbättra? Hur tycker du de bör fungera?
Vilka funktioner saknar du, vid ansökan, hantering av evenemang i det officiella programmet?
Observera att alla uppgifter som skickas in via detta formulär går till en offentlig myndighet, vilket innebär att svaren kommer att betraktas som allmän handling. Dina svar är dock anonyma om du väljer att skicka in formuläret utan att ange någon e-postadress.

Önskar du svar?

Önskar du att föra en dialog med oss om dina åsikter, lämna din e-postadress nedan. Vi kommer endast att använda din e-postadress i arbetet för dialogen kring dina synpunkter.
Lämna din e-postadress
(SPAM-kontrollfråga)*