Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Visby hamn

Välkommen hit

Almedalsveckan 2025 kommer att genomföras på plats i Visby under vecka 26, från den 23 juni till den 27 juni. Varmt välkommen till Gotland, Visby och Almedalsveckan! 

Gratis entré, inga biljetter behövs

Som besökare av Almedalsveckan behöver du inte oroa dig för vad det kostar att medverka på evenemangen. Alla evenemang i det officiella programmet är kostnadsfria och öppna för alla. Själva programmet brukar börja ta form i maj men fylls på kontinuerligt fram till och med Almedalsveckans sista dag. 

Boka resor och boende i tid

Det finns dock en del praktiskt att hantera, så som att boka resor samt boende. Vi tipsar om olika färdvägar samt olika typer av boende här men främst på Gotlands officiella besökssida, gotland.com. 

Runt årsskiftet varje år öppnar vi upp vår anslagstavla för privata boende alternativ där Gotlandsboende kan komma i kontakt med dig som Almedalsbesökare. 

Korta avstånd

Tänk på att avstånden är korta på Gotland. Boendealternativ finns runt om på hela ön och även i Visby. Väljer du att bo utanför staden kanske du kan hitta lokaltrafik som passar alternativt ta med egen cykel eller bil.   

Hitta direkt