Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Entrè Presscenter tillika ingång till Sankt Hansskolan

Presscenter

Almedalsveckans presscentret är beläget mitt i Visby innerstad. Syftet med presscentret är att du som journalist ska kunna få en plats att komma undan och arbeta ostört.

Ackreditering Almedalsveckan 2024

För tillgång till presscentret krävs en ackreditering. En ackreditering ger tillträde till Almedalsveckans presscenter under öppettiderna, tillgång till nyhetsbrev och ofta företräde till pressträffar.

Föranmäl dig

Vi rekommenderar dig att föranmäla dig för att få information inför veckan och snabbare inpassering i presscentret. Föranmälan hittar du här >>

Digital badge istället för plast

I linje med vårt hållbarhetsarbete så tog vi bort den badge i plast som tidigare delades ut till alla ackrediterade journalister och ersatte denna med en digital badge. På önskemål från några journalister så erbjuder vi i år möjlighet att få en badge i plast, men då behöver vi veta det i samband med ansökan om ackreditering. 

Ackreditera dig redan den 24 juni

Vi finns i Almedalen, vid scenen i det tält som partierna använder för sina evenemang mellan klockan 16 - 18 under måndagen den 24 juni. Så är du i Visby redan då, passa på att hämta ut din digitala/personliga badge redan då. 

Mitt i Visby innerstad

Presscentret hittar du på S:t Hansskolan. Gatuadressen är S:t Hansgatan 32, med ingång på baksidan via Schweitzergränd. Presscentret är i år beläget på plan 1. .

Presscentret är beläget mitt i Visby innerstad. Från S:t Hansskolan har du korta avstånd till evenemangen och Almedalen.

Kartnål visar vart Presscenter 2019 är placerat, Sankt Hansskolan

Öppettider 

Tisdag 25 juni till fredag 28 juni.
Öppettider 08.00-21.00
 

Service 

Presscentret erbjuder dig arbetsplats, WIFI, toaletter och enklare förtäring. Här finns också ett antal dagstidningar och vissa specialutgåvor för just Almedalsveckan.

Hitta direkt