Kontakt

Presscenter

Telefon: 0498-26 93 10, val 3
E-post: presscenter@gotland.se

Telefontid: se Almedalsveckans öppettider

Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Entrè Presscenter tillika ingång till Sankt Hansskolan

Presscenter

Almedalsveckans presscentret är beläget mitt i Visby innerstad. Syftet med presscentret är att du som journalist ska kunna få en plats att komma undan och arbeta ostört.

Ackreditering Almedalsveckan 2023

För tillgång till presscentret krävs en ackreditering. En ackreditering ger tillträde till Almedalsveckans presscenter under öppettiderna, tillgång till nyhetsbrev och ofta företräde till pressträffar.

Föranmäl dig

Vi rekommenderar dig att föranmäla dig för att få information inför veckan och snabbare inpassering i presscentret. Föranmälan hittar du här >>

Mitt i Visby innerstad

Presscentret hittar du på S:t Hansskolan. Gatuadressen är S:t Hansgatan 32, med ingång på baksidan via Schweitzergränd. Presscentret är i år beläget på plan 3. Ordinarie verksamhet i huset kommer att vara i full gång på plan 1 samt på plan 2.

Presscentret är beläget mitt i Visby innerstad. Från S:t Hansskolan har du korta avstånd till evenemangen och Almedalen.

Kartnål visar vart Presscenter 2019 är placerat, Sankt Hansskolan

Öppettider 

Tisdag 27 juni till lördag 1 juli
Klockan: 08.00 - 21.00

Service 

Presscentret erbjuder dig arbetsplats, wifi, toaletter och enklare förtäring. Här finns också ett antal dagstidningar och vissa specialutgåvor för just Almedalsveckan.

Hitta direkt