Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Almedalsveckans tryckta program i tidningsställ från jubileumsåret 2018 i tidningsställ.

Almedalsveckans officiella program

Almedalsveckan genomfördes på plats i Visby mellan den 27 juni - 1 juli 2023. Arrangörer av evenemang som finns i det officiella programmet var medskapare till upplevelsen av årets demokrativecka.

Almedalsveckans officiella program 

Evenemang i Almedalsveckans officiella program behandlar aktuella samhällsfrågor, de är kostnadsfria och öppna för alla. Almedalsveckan skapas av alla arrangörer som bidrar med evenemang och/eller träffpunkter under veckan.

Det som är unikt med Almedalsveckan är den stora bredd av aktörer inom offentlig, privat och ideell sektor, som tillsammans med politiska företrädare och media träffas under en vecka i Visbys trånga gränder för att diskutera viktiga samhällsfrågor.

Ansökan för Almedalsveckan officiella program är igång, under våren tar skapas programmet succesivt och under maj har de flesta evenemangen publicerats och du kan få en helhet för vilka samhällsfrågor som kommer att samtalas om under Almedalsveckan. 

Passa på att ta del av Almedalsveckans program för 2023. Många evenemang kan du fortfarande ta del av på Almedalsveckan Play. 

Var hittar jag programmet?  

Almedalsveckans officiella program hittar du via:

Att ansöka till programmet

Alla arrangörer ansöker till det officiella programmet med sitt evenemang. Samtliga programpunkter granskas utifrån det officiella programmets kriterier. När evenemanget har godkänts publiceras det direkt i programmet och i appen Almedalen Just Nu

För dig som arrangör:

Vem skapar programmet?

Arrangörerna som medverkar under Almedalsveckan skapar programmets innehåll. Varje arrangör är ansvarig för innehållet, platsen samt att evenemanget uppfyller det officiella programmets kriterier. Arrangören ansöker för att få vara med i det officiella programmet. Region Gotland som är värd för Almedalsveckan står för hanteringen av ansökningarna.