Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Fartyg

Mitt i Visby ligger Visby Hamn. Det finns flera större och mindre fartyg som återkommer till Visby Hamn varje år och där du som arrangör kan hyra plats för ditt evenemang under Almedalsveckan. 

Hyra kajplats

Kajplats i Visby hamn hyrs av Region Gotlands hamnavdelning i samverkan med Visby Gästhamn. Det går inte att förboka plats i hamnen och Visby Gästhamn gör sitt yttersta för att alla ska få plats. Undantag görs i vissa fall för fartyg över 60 fot som inte kan ligga på boj.

Om du hyr kajplats kan du även hyra den intilliggande marken på kajen. I förekommande fall görs den ansökan via markplats, offentlig plats. 

Fartyg som hyrs ut under Almedalsveckan

Almedalsveckan ansvarar inte för nedanstående lokaluthyrare. Synpunkter tas gärna emot om någon lokal visar sig inte uppfylla utlovade krav.

Vill du också synas här? Tveka inte att kontakta Almedalsveckan.

Briggen Tre Kronor

Möteslokal i salongen med plats för 40 personer. AV-utrustning med bildskärm, mikrofoner och möjlighet till videodokumentation och streaming. På däck finns plats för upp till 100 personer i mingel. Egen kock med fullt utrustat kök och fullständiga rättigheter. Möjlighet att hyra kojplats för övernattning. Utpräglad hållbarhetsprofil.

Kontaktperson: Jan Söderhielm
Telefon: 0760 – 43 61 61
E-post: jan.soderhielm@briggentrekronor.se
Hemsida: www.briggentrekronor.se

m/s Teaterskeppet, Kajplats 10

Tre möteslokaler för 20-218 personer - all teknisk utrustning finns ombord. Restaurangkök och personal för tillagning/servering av mat och dryck.
 
E-post: info@sust.se
Hemsida:www.sust.se