Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Hus i Visby

Bo på Gotland

Det finns flera alternativ för var och hur du vill bo på Gotland. I takt med att Almedalsveckan vuxit i omfattning öppnas nya möjligheter. 

Det finns flera boendealternativ för besökare och deltagare av Almedalsveckan att välja mellan. Hotell, vandrarhem, skolsalar, privata bostäder och husbilar är bara några av dem. Tänk på att avstånden är relativt korta på Gotland och att det finns möjligheter runt om på hela ön. 

Korta avstånd

Det är korta avstånd på Gotland. Varför inte söka på boende runt om på Gotland samt undersök bussförbindelser.  

Hitta boende på gotland.com

På Gotland.com hittar du många alternativ, hotell, vandrarhem, campingar, ställplatser, gästhamnar och samlade boendeförmedlingar för privata bostäder. 

Boendeförmedlingar, sociala medier, köp och sälj sidor

På olika sociala medier och olika byt, köp och säljsidor samt boendeförmedlingar för semesterboende lägger några upp boende alternativ. Tips är att söka på Almedalsveckan, Almedalen för att hitta vad som finns tillgängligt. 

Skolor

För dig som tillhör en ideell förening eller organisation finns det möjlighet att hyra boende i skolsal i Visby av Region Gotland. Skolorna inrymmer minst fem och max tio personer per sal och dygn. Liggunderlag/madrass, sovtäcke och kudde medtages. Tillgång till dusch finns. Tyvärr ingen tillgång till kök.