Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Två personer med resväskor går i en gränd som kantas av rosor. I bakgrunden syns en domkyrka.

Vi söker privatboende!

Publicerad 2023-11-22 14:35
Vill du vara med och bidra till Almedalsveckan 2024? Och gärna ser att vår fantastiska mötesplats fortsätter att genomföras i Visby? Och har ett rum, lägenhet, stuga eller hus ledigt mellan 25 juni och 28 juni 2024?

Då hoppas vi att du är med och bidrar genom att låna eller hyra ut ditt boende till en eller flera Almedalare!

Privata uthyrare

Enda kravet vi har är att du ska upplåta ditt privata boende och att det är du som privatperson som lånar eller hyr ut.

Är du en kommersiell aktör så hänvisar vi med varm hand till Gotland.com, där kan du lägga in ditt erbjudande och tagga det med Almedalsveckan. Då hittar besökarna dig och ditt erbjudande väldigt enkelt.

Vad får det kosta?

Du får ta det pris du vill, men vi har två uppmaningar. 

  1. Tänk långsiktigt - besökarna ska vilja komma tillbaka
  2. Vad skulle du själv vara beredd på att betala?

Vi behöver alla tänka långsiktigt vad gäller prissättningen kring vad Almedalsbesökarna behöver. Sätter vi priset för högt finns risk att vi stänger ute viktiga grupper som inte har råd att komma. Därför är vårt svar på frågan om vad som kan vara rimligt att ta betalt; vad skulle du själv vara beredd att betala?

Boende på hela ön

Vi önskar få förslag på boende som finns runt hela ön, inte bara i Visby. Ett tips till dig som vill hyra ut ditt boende utanför Visby, berätta gärna om hur den som ska hyra enklast kan ta sig till Almedalen. Det kanske finns cyklar att låna eller så går en av kollektivtrafikens bussar nära boendet.

Ansvar

Vi tar inget ansvar, vare sig för den som hyr eller hyr ut. Tänk på att kolla om hemförsäkringen eller annan försäkring kan täcka eventuella kostnader om olyckan är framme.

Länk till boende

Här finns både länk för dig som vill hyra ut ditt boende och för dig som letar boende. Tänk på att listan fylls på efter hand, så fort det kommer in ett nytt alternativ så läggs detta längs ned i listan. 

>> Länk för att lägga in boende 

>> Länk för att hitta boende