Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Bild på Visbykuliss med ringmur och domkyrka samt med texten Programmet har öppnat!

Första evenemanget i årets officiella program är publicerad!

Publicerad 2023-02-01 15:16
Nu är ansökan för att bli en del av det officiella programmet under Almedalsveckan 2023 öppet och första godkända evenemanget publicerades vid lunch! Programmet fylls på efterhand och arrangörer kan ansöka om att medverka med evenemang fram till och med Almedalsveckans sista dag.

Det första evenemanget som publicerades tar upp en samhällsfråga som berör ämnena energi och forskning. Om energi blir det ämne som flest evenemang handlar är ännu alltför tidigt att säga, det ser vi först när det har fyllts på med fler evenemang i det officiella programmet.

I senaste nyhetsbrevet påminner vi om Almedagen den 10 februari i Stockholm, en halvdag med fokus på Almedalsveckan. Det kostar inget att delta, så passa på att anmäla dig redan idag, se länk till anmälan i nyhetsbrevet.

Det kostar inte heller något för de evenemang som skapas av organisationer och som blir en del av uppropet Alla röster ska höras! Mer om vad det innebär, vilka kriterier som måste uppfyllas för att bli en arrangör finns i nyhetsbrevet.