Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Digitala Almedalsveckan 2021 vinner pris som årets omställning!

Publicerad 2022-03-23 16:57
Vinnare av Förnyelsepriset för årets tema Omställning är Digitala Almedalsveckan 2021. Vi vill tillägna detta pris till alla modiga arrangörer som var medskapare till förra årets digitala demokratiska mötesplats!
Digitala Almedalsveckan är vinnare av temapriset Omställning, ett av Region Gotlands förnyelsepris, vilka delas ut årligen.
 
Motiveringen till priset är:
Extraordinära tider kräver extraordinära lösningar. Med snabbhet och nära samarbete med många intressenter har vinnarna lyckats ställa om utifrån rådande läge. Genom samverkan har vinnarna skapat ett platsbevarande digitalt arrangemang utan att tappa kärnvärden - öppenhet, tillgänglighet och ömsesidig respekt. Almedalsveckan har ställt om, men bibehållit ett stort arrangörs- och besökarantal samt sin vision om den demokratiska mötesplatsen för alla!
 
Vi vill tillägna detta pris till alla som trodde på oss, till alla arrangörer som med stort mod vågade vara med på den digitala omställningen, till alla som snabbt ställde om och bidrog till att vi kunde genomföra Almedalsveckan 2021!