Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Digitala arrangörsträffar, ny programvisning och möjlighet att söka på arenor

Publicerad 2022-03-22 14:04
Vi bjuder in till digitala arrangörsträffar under sju tillfällen fram till årets Almedalsvecka. Syftet med dessa träffar är att informera arrangörerna om olika delar som vi brukar få frågor om, och så givetvis är det en möjlighet för oss alla att träffas digitalt och prata Almedalsveckan 2022.
Vi är många som delar uppfattningen att årets Almedalsvecka är viktigare än någonsin med tanke på omvärldsläget.
 
På frågan om hur vi tror att årets Almedalsvecka kommer att bli är vårt svar; efterlängtad, spännande, ovanlig och nytänkande. Detta är också vad deltagarna under Almedagen 2022 svarade när vi ställde frågan till dem. Bilden vi har med oss från Almedagen är att fokus under årets Almedalsvecka är på mötet och samtalet, mer än på debatt och diskussion.
 
I det senaste nyhetsbrevet berättar vi också om att vi nu har lanserat vår nya programvisning. En responsiv och mer avskalad visning som nås direkt på vår hemsida.

Är du nyfiken på hur programvisningen ser ut? Här ser du årets officiella program växa fram, länk till programmet >>

Vi tipsar om hur arenor som uppstår under Almedalsveckan kan bli sökbara i programmet, vad du som arrangör kan och ska göra innan du skickar in din ansökan om att medverka i det officiella programmet och så ger vi en första hint om vårt hållbarhetspris som vi är på gång att ta fram.

Får du inte vårt nyhetsbrev? Anmäl dig som prenumerant nu och var säker på att inte missa något! Länk till sidan för prenumeration >>