Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Almedalsveckan 2022 genomförs på plats i Visby

Publicerad 2022-01-27 08:43
De nuvarande restriktionerna är tillfälliga och gäller inte för aktiviteter utomhus. Flertalet experter ser en avmattning av smittspridningen inom den närmaste tiden. Detta tillsammans med den erfarenheten Gotland har av att ta emot stora besöksgrupper under de senaste somrarna, utan att smittspridningen har ökat ger oss hopp och mod att planera för en fysisk Almedalsvecka!

Vi fortsätter givetvis att bevaka vad som händer i vår omvärld. Skulle det ske något som innebär tuffare restriktioner kan det komma ett ombeslut den 24 mars. Vi kommer dock att göra allt vad som står i vår makt för att lösa eventuella restriktioner som reglerar antalet besökare på vissa ytor eller om det kan komma att krävas vaccinationspass.

Intresserad av att bidra med evenemang?

Bra, då kan det vara viktigt att veta att den 1 februari öppnar vi upp ansökan för att medverka med evenemang i det officiella programmet.

Kostnadsfritt att ansöka om medverkan

Fram till och med den 12 april är det kostnadsfritt att ansöka om medverkan i det officiella programmet. Godkänns ansökan så kommer evenemanget att vara synligt och sökbart på Almedalsveckans programsida, i en digital applikation för programmet samt på Almedalsveckan Play, om evenemanget även sänds digitalt. Allt utan extra kostnad för arrangören.

Evenemang under temat Alla röster ska höras!

Vi söker organisationer som tillsammans med Region Gotland vill arrangera evenemang i parken i Almedalen under årets Almedalsvecka. Detta är ett steg i riktningen att stärka Almedalsveckan som den demokratiska mötesplatsen för alla.

Läs mer om detta och lite till i vårt senaste nyhetsbrev!