Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Allé

Vill du delta med en träffpunkt i Almedalsområdet?

Publicerad 2021-11-19 12:04
Det finns många sätt att delta som arrangör under en Almedalsvecka i Visby. Ett sätt är att använda offentlig plats. Under Almedalsveckan gör Region Gotland om parkeringsplatser, gräsmattor och andra ytor i Almedalsområdet till utställningsyta för arrangörer.

Det kan vara markplats för en utställning, för en träffpunkt, för seminarier eller kanske för allt på en och samma gång.

Du som arrangör bestämmer själv hur du vill använda din plats, så länge du följer våra kriterier om att det ska vara fokus på samhällsfrågor, öppet för deltagare mellan klockan 09.00-17.00, ingen försäljning eller kommersiell aktivitet får förekomma på markplatsen och vi tillåter inte andrahandsuthyrning.

Klicka in på länken nedan och se hur vi tänker oss Almedalsområdet 2022. Det är en interaktiv karta som kommer att förändras i takt med att markplatserna upplåts.

Platserna som finns markerade på kartan är utifrån hur vi ser på förutsättningarna för platsen. Det går att göra vissa förändringar i placering och storlek och vi försöker att vara flexibla i de fall det går.