Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

#MittAlmedalen2021

Publicerad 2021-07-09 13:10
I år kunde du delta på Almedalsveckan varhelst du var. Dela gärna bilder på sociala medier som visar var du var när du deltog i de digitala evenemangen, med hastagg #MittAlmedalen2021
 
I år kunde du delta på Almedalsveckan varhelst du var. Vi har därför sett bilder deltagare som suttit på sitt kontor, hängt på strand, gått en promenad, eller passat på att ta en fika, men vi har också sett bilder på trädgårdspyssel, samtidigt som Almedalsveckan har pågått i lurarna. Var har du varit när du har deltagit i årets digitala Almedalsvecka? Dela gärna bilder på sociala medier med hastagg #MittAlmedalen202

Är du intresserad av att se hur många evenemang, antal arrangörer och hur många medverkande som tillsammans skapade årets Almedalsvecka? I nyhetsbrevet finns det en notis om hur årets statistik ser ut.

Det finns också information om att Almedalsveckan Play nu är just det, en playkanal med möjlighet för alla att ta del av de evenemang och samtal som skedde under årets Almedalsvecka.

Har du besökt Almedalsveckan Play? Hjälp oss då genom att svara på frågor om hur du upplever plattformen. Länk till enkät finns i nyhetsbrevet.

Detta var några av de notiser som nyhetsbrevet innehåller, se vilka fler via länken nedan.