Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Dags att presentera nästa partiledares svar

Publicerad 2021-06-18 11:17
I senaste nyhetsbrevet presenterar vi svaren som Centerpartiets partiledare Annie Lööf och Miljöpartiets språkrör Märta Stenevi ger på frågan om Almedalsveckans betydelse för det demokratiska samtalet.

"Almedalsveckan är en viktig samlingspunkt för personer att utbyta idéer, få inspiration och dela med sig av kunskap. Här är alla inbjudna att delta, och det blir ett naturligt tillfälle att samlas från alla olika delar av samhället. Det är viktigt att behålla det unika, att alla människor har möjlighet att vara med för det är styrkan med veckan. Det stärker det demokratiska samtalet." - Annie Lööf

"Jag tror att Almedalsveckan spelar en viktig roll. Det gäller både  veckan i sig självt men också för att den har lagt grunden till en form för samtal som spridit sig till andra delar av landet och tillgängliggjort politiken för fler." - Märta Stenevi

Samtliga partiledare talar från Riksdagen, istället för som vanligtvis i Almedalen. Talen direktsänds i flera medier, bland annat i SVT och på Almedalsveckan Play. 
Uppdatering av länkar

I senaste nyhetsbrevet påminner vi arrangörer att komplettera med länkar, dubbelkolla att alla evenemang är uppdaterade och att alla evenemang som ska vara en del av årets officiella program är inskickade. 

Läs hela nyhetsbrevet nedan.