Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Nu är Almedalsveckan Play lanserad!

Publicerad 2021-06-15 16:43
I år byter vi den grönskande Almedalen mot Almedalsveckan Play, vår digitala mötesplats. På Play hittar du alla evenemang i årets officiella program, du kan se vissa direkt på play och vissa ska du länka dig vidare till för att kunna vara en aktiv deltagare.

Almedalsveckan Play är redan nu värd ett besök, du kan klicka runt och lära känna plattformen innan det är dags för Almedalsveckan 2021 att dra igång den 4 juli.

Mellan 4 till 7 juli är det fokus på det som händer under årets Almedalsvecka, från den 8 juli börjar vi med hjälp av alla arrangörer att fylla Almedalsveckan Play med länkar till de evenemang som går att se i efterhand.

Arrangörerna själva väljer hur de önskar att du som deltagare ska medverka. Vill du vara riktigt aktiv så söker du i programmet eller i appen Almedalen Just Nu efter workshop. Det finns i dagsläget över 20 evenemang som genomförs som interaktiva workshops.

Åtta evenemang som du kan se direkt på Almedalsveckan Play är de åtta partiledartalen. De sänds på Play direkt från Riksdagen av SVT. 

Gör en genväg till Almedalsveckan Play på din mobiltelefon eller surfplatta så har du hittar du enkelt till årets digitala Almedalsvecka.