Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Planeringen av nästa års Almedalsvecka är igång!

Publicerad 2020-09-08 11:27
Över 60 procent av de tillfrågade arrangörerna från det officiella programmet 2019 svarar att det är troligt att deras organisation även deltar under nästa års Almedalsvecka!

Resultatet kommer från den enkät som skickades ut i slutet av augusti. Bland kommentarerna som ges till svaret på frågan hur troligt det är att de svarandes organisation medverkar även under nästa års Almedalsvecka finns flera svar som handlar om att det troligen blir både på plats och via digitala evenemang. 

Det finns också funderingar kring hur nästa sommar kommer att se ut, blir det fortsatta restriktioner och hur slår dessa mot vår demokratiska mötesplats? Det är ingen som kan ge ett korrekt svar, men vi ser vikten av att arbeta med säkra möten oavsett hur 2021 kommer att bli. Därför startar vi upp ett arbete med att ta fram en guide för arrangörer.  En guide hur man kan tänka för att genomföra säkra möten, vad som kan komma att krävas i det offentliga rummet och vilket ansvar vi gemensamt har om vi ska kunna träffas på plats i Visby nästa år. För vi är många som längtar till Almedalsveckan 2021!

Detta är en sammanfattning av vad som står i vårt senaste nyhetsbrev. Är du intresserad av att få Almedalsveckans nyhetsbrev? Gå in på denna länk och anmäl din e-postadress, så får du nyhetsbrev direkt i din e-postkorg.