Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Region Gotland återbetalar hela taxan för markupplåtelserna 2020

Publicerad 2020-04-21 12:11
Arrangörer som har ansökt om markupplåtelse behöver återkalla sitt tillstånd hos Polismyndigheten för att Region Gotland ska kunna hantera återbetalning.
Många organisationer och privatpersoner drabbades hårt av det här beslutet. Ingen kunde då i sin vildaste fantasi tro att vi alla skulle hamna i den situation som vi är i just nu. 
 
Arrangörer har oftast i samband med sin bokning av lokal, boende och/eller andra servicetjänster sagt ok till de villkor i avtalet som reglerar avbokning/ombokningar. En stor del av boenden under veckan sker hos privatpersoner.
 
Det är vår förhoppning att alla känner ansvar och är så flexibla man kan i den situation alla befinner sig i. Detta för att kunna hälsa sina kunder/våra deltagare välkomna till Almedalsveckan 2021. 
 
Vi uppmanar alla att göra det man kan i sina relationer, oavsett om det är en näringsidkare eller en privatperson, men vi har den djupaste förståelsen för att man i dagsläget själv sitter i en mycket pressad situation. 
 
Vi har alla ett gemensamt ansvar för det gotländska värdskapet och det är vår största önskan att alla ska känna sig välkomna tillbaka nästa år och att Gotland ska stå värd för Almedalsveckan många år framåt. 

Vill du dela med dig av hur beslutet att inte genomföra årets Almedalsvecka på plats i Visby så hör av dig via e-post eller telefon, vi finns här!