Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Uppföljning, utvärdering och utveckling inför Almedalsveckan 2020!

Publicerad 2019-10-09 14:26
Att vår demokratiska mötesplats fyller en mycket viktig funktion i samhällsdebatten det vittnar många om. En röst uttryckte det som så; under en vecka i juli har jag möjlighet att träffa och diskutera med intressanta personer från hela Sverige, inte bara med de jag vanligen möter i Stockholm.

Arrangörerna som medverkade under årets Almedalsvecka är mycket nöjda. Mer än nio av tio rekommenderar andra att besöka Almedalsveckan!

Höstens första nyhetsbrev handlar om utvärdering och uppföljning, viktiga datum för planering och genomförande av nästa års Almedalsvecka.

Planeringen inför Almedalsveckan 2020 är i gång!

Vi har redan fått samtal från arrangörer angående nästa års Almedalsvecka och vi hör även från serviceleverantörerna att planeringen är i full gång inför Almedalsveckan 2020. I enkäten som arrangörerna svarade på direkt efter årets vecka ser vi att planeringen börjar för många under senhösten och håller på som mest under början av året. 

Plastbanta Almedalsveckan

I vårt arbete med att utveckla och framförallt sträva efter ett hållbart evenemang pågår det under hösten ett projekt vi kallar för Plastbanta Almedalsveckan. Under dagarna har en enkät gått ut till alla arrangörer som medverkade i det officiella programmet under årets vecka. Men vi vill även höra andras röster i det viktiga arbetet med att bland annat minska onödig användning av plast. I nyhetsbrevet finns en länk till enkäten, svara gärna på den du också om du inte redan har gjort det.